افراد زیادی هستند که به دنبال احداث و راه اندازی کارخانه تولید خشکبارهستند. در کشور ایران میزان تولید خشکبار بسیار بالا است، امّا اکثر این خشکبارها هم به لحاظ صادرات و هم به لحاظ فروش در بازارهای داخلی در کارخانه تولید خشکبار به صورت فله عرضه می شوند.
از آن جایی که بسیاری از افراد به دنبال انواع خشکبار با کیفیت بالاتر و قیمت مناسب تر هستد ، بنابراین خشکبار بسته بندی شده را ترجیح می دهند. ثبت برند ایرانی روی بسته بندی ها و نوع بسته بندی ها به جهت پیداکردن جایگاه در بازارهای جهانی نقش به سزایی دارند.
- بیشتر بخوانید: خشکبار تواضع
قیمت خشکباری که از کارخانه تولید خشکبار استخراج می شود نسبت به خشکبار خانگی متفاوت است، به این علت که هزینه های مربوط به نشان تجاری وسیب سلامت، تولید انبوه و هزینه ی بسته بندی در ارزیابی قیمت روزانه نقش مهمی دارند
مهمترین ویژگی های کارخانه تولید خشکبار چیست؟
- ظرفیت تولید ماهانه بالا
- تولید محصولی تطبیق داده شده با استاندارد های جهانی
- تولید محصولات با استفاده از مدرن ترین دستگاه ها و با تجربه ترین افراد
- قیمت های رقابتی
- تحویل در زمان تعیین شده و به موقع
- عرضه محصولات طبق خواسته مشتری
- بسته بندی محصولات
چرا باید خشکبار را درکارخانه تولید خشکبار بسته بندی کرد؟
به منظور حفظ و نگهداری خشکبار در برابرگرما، رطوبت، آلودگی، ماندگاری بیشتر و حمل و نقل راحت تر خشکبار را بسته بندی می کنند. برای بسته بندی خشکبار درکارخانه تولید خشکبار به دستگاه های بسته بندی مختلفی نیاز است.
- بیشتر بخوانید: خشکبار محسن
در کارخانه تولید خشکبار جهت راه اندازی خط تولید به چه دستگاه هایی نیاز داریم؟
- دستگاه تفت وشور کن یا بودن انواع آجیل نظیر: بادام، پسته، فندق، نخودچی، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، تخمه هندوانه و…
- دستگاه میکسر طعم برای افزودن اقسام طعم های متفاوت: گلپر، زعفرانی، دارچینی، آبلیمویی، فلفلی و…
- دستگاه خشک کن با باد گرم برای زدودن رطوبت از محصول بعد از زدودن طعم با استفاده از سرند ویبراتور وکوره حرارتی می باشد.
- دستگاه های بسته بندی توزین دار( تک توزین، دو توزین، چهارتوزین،۱۰ توزین،۱۴ توزین ) در وزن های متفاوت و در اندازه های متنوع با قابلیت تزریق گاز ازت برای دوام بیشتر محصول، فرم پاکت زن و ثبت تاریخ حرارتی استفاده می شود.
- با این دستگاه ها می توان انواع آجیل و خشکبار را تهیه و بسته بندی نمود.
ویژگی های بسته بندی خشکبار درکارخانه تولید خشکبار:
۱- برای جلب نظر مشتری باید سطح آن به طور کامل شفاف و براق باشد.
۲- از خلل پذیری رطوبت جلوگیری کند.
۳ -نفوذ پذیری خورشید را با توجّه به نوع محصول کنترل کند.
۴- موقع نگهداری واستعمال بتواند تغییرات حرارتی را تحمل کند.
۵- از موّاد سمی و مضر در تولید آن استفاده نشده باشد.
۶- با کیفیت و قیمت مناسب بسته بندی شود.
۷- در مقابل ضربه مقاوم باشد.
۸- از نفوذپذیری اکسیژن پیشگیری کند و رطوبت خود خشکبار را نیز نگهداری کند.
به کارگیری تمام این موارد، فقط با استفاده از دستگاه های استاندارد و با کیفیت درخط تولید امکان پذیر است.
- بیشتر بخوانید: خشکبار کرمان